b2s

b2s is een wereldwijd toonaangevende evenementenorganisatie van Nederlandse bodem. De afkorting b2s staat bovendien voor Back To School. Het uit Rotterdam afkomstige bedrijf is gespecialiseerd in evenementen waarin harde elektronische muziek centraal staat, en bestaat sinds 2001. Sindsdien is de organisatie flink gegroeid en is het concept inmiddels uitgebreid met diverse andere concepten. Hiervan zijn het Classic concept en het Freestyle concept de meest toonaangevende in het repertoire. De kernactiviteit van b2s is echter nog steeds het promoten en organiseren van Hardcore- en Hardstyle-evenementen.

Met in totaal 17 verschillende concepten trekt b2s als organisator jaarlijks meer dan 200.000 bezoekers naar hun evenementen. Een zeer respectabel aantal. Een aantal van de meest bekende festivals op een rijtje zijn:

  • Decibel Outdoor, dat ruimte biedt aan meer dan 50.000 mensen.
  • Hard Bass, een indoor evenement in het GelreDome in Arnhem.
  • Pussy Lounge, een evenement gericht op Freestyle, met een outdoor winter- en zomereditie, diverse indoor edities en een VIP editie.
  • Supersized Kingsday Festival, een festival op Koningsdag dat bestaat sinds 2014 (het eerste jaar dat Willem Alexander koning was en we dus Koningsdag vierden, in plaats van Koninginnedag), en dat sinds de eerste editie gehouden wordt op recreatiegebied Aquabest in het Brabantse Best.
steadyincome