Crew wanted

TAG: kan natuurlijk niet plaatsvinden zonder de inzet van een aantal geweldige vrijwilligers. Heb jij interesse om met ons dit festival tot een groot succes te maken? Vul dan snel het formulier in, en meld je aan om ons team te komen versterken!

We proberen altijd om de shifts niet te lang te maken. Dit is mede afhankelijk van de hoeveelheid vrijwilligers die ons willen versterken, maar tijdens TAG: 2015 kwam dit bijvoorbeeld neer op shifts van circa 4 uur. Er is dus nog volop gelegenheid om ook te feesten!

De werkzaamheden tijdens het festival kunnen zijn: polsbandjes controleren, achter de bar werken, mensen in de richting van het festival sturen en diverse bijtaken.

Daarbij hebben we ook mensen nodig om het festival terrein mee op- en af te bouwen. Hiermee heb je de kans om een compleet festival van begin tot eind te zien ontstaan en verdwijnen! Laat het dan even weten via het formulier, we kunnen alle hulp gebruiken!

Wat wordt er gevraagd?

Wat kunnen wij jou bieden:

Vragen? Stuur een e-mailtje naar crew@tagfestival.nl!

Voornaam *:
Achternaam *:
Geslacht *:

Leeftijd *: (minimaal 18)
E-mail adres *:
Telefoonnummer *:
In het bezit van een rijbewijs:
Heb je ervaring op een festival? (Bijv op/afbouw of barervaring):
Wanneer wil je het liefste werken? Tijdens de op en afbouw, tijdens het festival of beide?
(De op en afbouw vinden plaats de week voor en de week na het festival. Als je aangeeft dat je mee wilt helpen, wordt er later contact met je opgenomen over welke dag en tijd.)
Voorkeur dag:
Opmerkingen: