Camping & tickets

Het festival is gratis toegankelijk - voor de camping heb je een campingticket nodig.

Gelegen aan de idyllische bosrand van Son en Breugel en bovendien direct naast het festivalterrein bevind zich onze festivalcamping - dé plek waar het echte feest is tijdens TAG: . Pak de volledige experience, blijf het hele weekend! Naast tentjes zijn happy campers en caravans ook van harte welkom en verzorgt stichting Kindia op beide dagen het ontbijt voor prijzen waar je het niet hoeft te laten liggen: De geuren van een vers eitje met een knapperig lapje spek op een boterham lokken je 's ochtends al snel de tent uit!

Goed nieuws voor iedereen die vindt dat je slapen maar op Pinkpop moet doen: beide nachten zal er op de camping een kleine afterparty georganiseerd worden! Met goed volk en onder het genot van een pilsje en wat in-volume-gereduceerde technobeats kan er op de camping dus nog worden nagenoten!

Tickets zijn inclusief een borg van €2,50, die je terugkrijgt zodra je op het einde van het festival een volle vuilniszak afval inlevert. Green & clean dus, zo zien wij én de paarden die naderhand de weides weer ingaan het graag.

Campingtickets zijn er nog aan de deur verkrijgbaar!